Mijn favorieten

Makelaar Wierden

 

De Nieuwetijdsmakelaar in Wierden, samen jouw huis verkopen voor de hoogste prijs! 

 

Makelaar Wierden (Nieuwetijdsmakelaar)

Op zoek naar een makelaar in Wierden? In Wierden (dichtbij Almelo) is de Nieuwetijdsmakelaar actief met huizen verkopen. Zoek jij een moderne makelaar in Wierden? Dan moet je zeker deze pagina bekijken want ook jij kunt voordelig Nieuwetijdsmakelaar inschakelen voor de verkoop van jouw huis.


Verkoopmakelaar in Wierden, Nieuwetijdsmakelaar

In Wierden kun je bij de Nieuwetijdsmakelaar terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Geen traditionele makelaar maar een volledig nieuw concept waarbij je veel geld bespaart op de makelaarskosten.

Onze makelaars zijn gekwalificeerde en ervaren verkoopmakelaars nemen je aan de hand en begeleiden je door het hele verkoopproces.

 

Waarom jouw huis in Wierden verkopen met Nieuwetijdsmakelaar?

 • Je bespaart duizenden euro's

Samen met je persoonlijke makelaar ben je 1 team. Het leukste deel doe je zelf en de rest doen wij. Een win-win situatie waarbij jij de bezichtigingen doet. Dienstverlening net zoals een traditionele makelaar maar dan veel goedkoper.

Een beetje doe jij en de rest doen wij.

 

 • Een beetje doe jij en de rest doen wij

Jij vertelt de kijkers waarom je zo'n fijn huis hebt en waarom je destijds jouw woning heb t gekocht. Jij brengt hiermee de woonbeleving over op de geïntereseerde. Dat kun jij veel beter vertellen dan een makelaar, immers; Je woont er zelf! Onze makelaars begeleiden je bij de rest tot aan de overdracht van de notaris. Dat is pas slim verkopen.

 

 • Prominente Fundaplaatsing Wierden

Wij zetten jouw huis prominent op Funda. OPp Funda begint de zoektocht naar een woning door de meeste woningzoekers. Funda is momenteel de grootste woningsite van Nederland. Hier moet jouw huis opvallen.

 

 • Effectieve bezichtigingen in Wierden

Jouw huis hun je het beste zelf laten zien. Geen gedoe dat de agenda van de makelaar vol zit of er 's avonds geen afspraken plaats vinden. Jij bepaalt zelf wanneer jij je huis laat zien. Wel zo makkelijk en gemoedelijk. De geïntereseerde zal dit zeker op prijs stellen.Daarnaast staan onze makelaars voor jouw klaar. Zo vormen we 1 makelaarsteam.

 

 • Wie is de beste makelaar in Wierden?

De beste makelaar ben je zelf! Samen met ons verkoopteam verkoopt jouw huis sneller en tegen een hogere opbrengst. Jij kiest de makelaarsdienst(en) die heb beste bij je past. Geen torenhoge kosten achteraf maar vooraf duidelijkheid over hetgeen jij betaalt. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent en alles is inclusief BTW. Wel zo eerlijk!

Klik voor meer info over verkooppromotie op makelaarskosten >>

 

Past de werkwijze van de Nieuwetijdsmakelaar in Wierden ook bij jou?

Klik dan hier voor een gratis informatiegesprek, Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 085-2220661 of de verkoopbrochure downloaden.


Verkoopbrochure huis verkopen Wierden

 


Meer over Wierden

Wierden ligt dichtbij Almelo en is zeer goed bereikbaar per trein of auto. Over het ontstaan van de naam Wierden lopen de meningen uiteen. De naam Wierden zou zijn ontstaan door de ligging van een grote waterplas tussen Almelo en Wierden. Dat zou te maken met een kuntstmatige bescherming tegen het water. Dat lijkt volgens velen niet waarschijnlijk. De naam Wierden is afgeleid van Wederden wat waarschijnlijk bevloeide strook grasland langs een rivier betekent.

 

De gemeente Wierden is verdeeld in de volgende wijken:

 • Wierden (kern): 't Loo, De Hooilanden, De Maaten, De Stouwe, Wierden-Centrum, Wierden-Noord, Wierden-Oost, Wierden-West en Zuidbroek.
 • Landelijk gebied Wierden: Verspreide huizen Broeklanden, Verspreide huizen Huurne I, Verspreide huizen Huurne II, Verspreide huizen Lage Egge en omgeving en Verspreide huizen Wierdenseveld.
 • Hooge-Hexel: Hooge-Hexel kern en Verspreide huizen Hooge-Hexel.
 • Enter (kern): Enter-Noordwest, Enter-Oost, Enter-West en Enter-Zuidwest.
 • Landelijk gebied Enter: Verspreide huizen Enterbroek en omgeving, Verspreide huizen Enterveen en Elsslagen, Verspreide huizen IJpelo, Verspreide huizen Waterhoek en Verspreide huizen Zuiderveld.
 • Rectum - Notter - Zuna: Verspreide huizen Notter, Verspreide huizen Rectum en Verspreide huizen Zuna.

 

Wil jij je huis in Wierden verkopen? Neem dan contact met ons op voor een advies- en/of informatiegesprek. Dat is geheel vrijblijvend en kost jou niets. Spreek ik je binnenkort?

 

Foto's Wierden

makelaar Wierden  Beste makelaar Wierden  Goede makelaar Wierden  makelaars Wierden
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring