Mijn favorieten

Makelaar Twello


Makelaar Twello
 

Op zoek naar een makelaar in Twello?

Je bent op zoek naar een goede, betrouwbare en moderne makelaar in Twello? Dan hoef je niet verder te zoeken. Door je huis te verkopen via verkoopmakelaar Nieuwetijdsmakelaar ben je verzekerd van de beste kwaliteit presentatie en promotie. Jouw huis uitgebreid op Funda en een enorm bereik via Social Media? Dan moet je met ons gaan samenwerken. 

 

Samen verkopen we je huis beter

Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de bezichtigingen verzorgt. De kwaliteit is hetzelfde dan bij een traditionele makelaar in Twello. Een moderne manier om je huis slimmer te verkopen.

 

De beste bezichtigingen in Twello

Als verkoper weet je alles van je huis en kun je de woonbeleving en het enthousiasme als geen ander overbrengen. Kopers voelen dat je er jarenlang met heel veel plezier hebt gewoond. Dat willen ze van jou horen en niet van de makelaar.

 

Alle kopers in Twello bereiken

Met de promotie en marketingcampagne van Nieuwetijdsmakelaar bereik je alle kopers in Twello en zelfs ver daar buiten. Jouw huis in de kijker bij alle woningzoekers, dat is ons doel. Hiermee willen we zoveel mogelijk kopers informeren over jouw huis. 

 

Landelijk netwerk van kopers

Nieuwetijdsmakelaar werkt landelijk en heeft daardoor ook een landelijk netwerk van kopers. Via Nieuwetijdsmakelaar bereik je alle woningzoekers die naar Twello willen verhuizen. We werken snel en beginnen direct met het zoeken van een geschikte koper.

 

Kies de beste makelaar in Twello

Samen met Nieuwetijdsmakelaar ben je het beste team en daardoor ook de beste makelaar om je huis succesvol en snel te verkopen. Nieuwe tijden vragen om een nieuw soort makelaar. De Nieuwetijdsmakelaar biedt je wel de kwaliteit van een plaatselijke makelaar maar veel veel goedkoper.

 

Volledige ontzorging

Naast de communicatie, presentatie en promotie verzorgen wij ook ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling. Alles wordt voor jou geregeld. Net zoals bij een plaatselijke makelaar. Doordat je actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op kwaliteit. Dat is pas slim en modern verkopen.


Want jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de beste makelaar!

 


 

Verkoopbrochure huis verkopen downloaden


Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar:

  • Besparing van duizenden euro's
  • De allerbeste kwaliteit
  • Professionele presentatie en promotie
  • Uitgebreide presentatie op FUNDA
  • Enorm bereik via Social Media
  • 1 vast all-in tarief
  • Gespreide betaling
  • Bekend in Twello
  • Kwaliteit gegarandeerd


Register makelaar taxateur Twello     VBO makelaar Twello    Nwwi taxatie Twello  DNV gecertificeerd Twello  Funda makelaar Twello  Huis verkopen SCVM Twello

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring