Mijn favorieten

Makelaar Raalte


Makelaar Raalte


Op zoek naar een geschikte makelaar in Raalte?

Makelaar Raalte: Op zoek naar een goede makelaar in Raalte waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij je zelf de bezichtigingen verzorgt, wij doen de rest.


Nieuwetijdsmakelaar in Raalte om ook jouw huis succesvol te verkopen! 

Jij wilt je huis verkopen en bent op zoek naar een goede makelaar in Raalte? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ook in Raalte is Nieuwetijdsmakelaar jouw verkopend makelaar. Nieuwetijdsmakelaar is een moderne makelaardij met goede en gekwalificeerde verkoopmakelaars die jou volledig begeleiden bij de verkoop van je huis. Jij weet alles van je huis en wij alles van de woningmarkt. Die twee werelden brengen we samen voor het beste resultaat. Nieuwetijdsmakelaar is veel goedkoper dan een gemiddelde makelaar in Raalte en toch leveren we de allerbeste kwaliteit. Onze makelaars staan je graag te woord.

 

Je huis In Raalte verkopen met Nieuwetijdsmakelaar betekent: 

 • Unieke moderne verkoopformule
 • 1 vast all-in tarief
 • Termijnbetaling mogelijk
 • Een eigen gekwalificeerde en persoonlijke makelaar
 • Effectieve bezichtigingen
 • Fantastische presentatie van jouw huis
 • Uitstekende marketing met een enorm bereik
 • Slimme Social Media
 • Jouw huis ook uitgebreid op Funda
 • Enorm extra bereik via onze Facebook BOOSTER
 • Volledige begeleiding van A t/m Z

 

Bezichtigingen van jouw huis in Raalte 

Jij weet alles van je woning en wij alles van de woningmarkt. Samen een unieke combinatie waarbij jij de bezichtigingen doet en de tekst schrijft. Wij nemen de rest voor onze rekening. Wel zo makkelijk! Zo zijn we samen 1 team met het beste van 2 werelden. Wie kan er nou meer over jouw huis vertellen dan jijzelf. Immers jij hebt er gewoond en weet alles over de woonbeleving. Dat kun je door je enthousiasme overbrengen op een koper. De makelaars van Nieuwetijdsmakelaars zijn experts in het verkopen van huizen en weten als geen ander hoe je een huis moet verkopen. Daarnaast regelen wij de juridische afwikkeling. Wel zo veilig!

 

Lagere kosten dan bij traditionele makelaars in Raalte 

Bezichtigingen kosten tijd, wanneer jij zelf de bezichtigingen verzorgt bespaar je veel geld op de makelaarskosten. Een traditionele makelaar in Raalte doet vaak zelf de bezichtigingen. Die tijd van de makelaar die veel geld kost kun jij besparen door zelf de bezichtigingen te doen. Zo bespaar je enorm veel geld. Wel zo slim!

 

Jij bent vaak flexibeler dan een gemiddelde makelaar in Raalte 

Jij kunt plannen wanneer het je zelf uitkomt. Geen kantoortijden of een overvolle agenda van een makelaar maar je eigen tijd plannen en indelen samen met de koper. Hiermee kun jij de koper direct in de gelegenheid stellen jouw woning te bekijken. 

 

Bereik alle woningzoekers in Raalte 

In Raalte zijn veel kopers op zoek naar een geschikt huis. Die kopers wil jij natuurlijk bereiken! Nieuwetijdsmakelaar zal jouw huis in Raalte uitstekend presenteren en aanbieden op de woningmarkt. Hierbij is Funda en Social Media erg belangrijk. Jij wilt met je huis opvallen en zoveel mogelijk zoekers bereiken. Dat doe je samen met de Nieuwetijdsmakelaar.

 

Kies de beste en goedkoopste makelaar in Raalte 

Jij kunt je huis of appartement snel, vakkundig en tegen lage makelaarskosten in Raalte verkopen. Verkoop nu samen met de makelaars van Nieuwetijdsmakelaar voor een vast laag tarief. Wij hebben enorm veel ervaring met het verkopen van huizen en jij kunt perfect jouw huis laten zien. Samen het beste team! Pak nu de telefoon en bel ons op 085-2220661 of laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.
 

Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar:

 • Besparing van duizenden euro's
 • De allerbeste kwaliteit
 • Professionele presentatie en promotie
 • Uitgebreide presentatie op FUNDA
 • Enorm bereik via Social Media
 • 1 vast all-in tarief
 • Gespreide betaling
 • Bekend in Raalte
 • Kwaliteit gegarandeerd


Register makelaar taxateur Raalte     VBO makelaar Raalte    Nwwi taxatie Raalte  DNV gecertificeerd Raalte  Funda makelaar Raalte  Huis verkopen SCVM Raalte
 

Over Raalte

Het Overijsselse Raalte is gelegen in de gelijknamige gemeente. Het dorp bevindt zich tussen Heino, Nijverdal en Heeten. De gemeente Raalte heeft circa 37.000 inwoners. Bekende bouwwerken in het dorp zijn de Plaskerk uit de 15e eeuw, Kasteel het Reelaer en basiliek H. Kruisverheffing.

 

Wijken in Raalte:

Raalte-Centrum, Het Raan Oost, Het Raan West, De Enk, Oversticht, De Berkte, Olykampen, Tijenraan, Vloedkampen, Westdorp, Blekkershoek, Drostenkamp, Langkamp en Hartkamp.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring