Mijn favorieten

Makelaar Nijverdal


Meer over huis verkopen
 

Zoek je een makelaar in Nijverdal?

Waarschijnlijk zocht je in Google op 'makelaar Nijverdal' of niet? Nou zitten er diverse makelaars in Nijverdal, maar Nieuwetijdsmakelaar is dé makelaar in Nijverdal en omgeving die het anders dan anders aanpakt. En daar hebben we succes mee!


Onderscheidende makelaar

Ben je op zoek naar een makelaar in Nijverdal die werkt volgens de traditionele manier zoals we die allemaal kennen? Dan is het misschien beter om contact op te nemen met een andere makelaar. Zoek je een makelaar die zich onderscheid in originaliteit en creativiteit, lees dan verder. 


Vernieuwende aanpak

Onze aanpak is vernieuwend en sluit naadloos aan bij het internettijdperk van vandaag de dag. Natuurlijk gebruiken we ook nog de traditionele methoden, bijvoorbeeld Funda, maar er is zoveel meer dan dat en daar zetten wij hoog op in. Wij doen net dat stapje harder voor je en wij denken altijd een aantal stappen vooruit. Dit met maar 1 doel en dat is het snel verkopen van jouw woning tegen een zo hoog mogelijke prijs.


Geloof jij dat verkopen van je woning ook anders kan dan je normaal van een makelaar gewend bent? Neem dan contact met ons op voor een informatiegesprek.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht!

Laat je gegevens achter voor een gratis informatiegesprek waarin we ook de waarde van jouw huis bespreken.


Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar:

  • Besparing van duizenden euro's
  • De allerbeste kwaliteit
  • Professionele presentatie en promotie
  • Uitgebreide presentatie op FUNDA
  • Enorm bereik via Social Media
  • 1 vast all-in tarief
  • Gespreide betaling
  • Gecertificeerd met kwaliteitsgaranties

Register makelaar taxateur     VBO makelaar    Nwwi  DNV gecertificeerd  Funda makelaar  Huis verkopen SCVM


Over Nijverdal

Het Overijsselse dorp Nijverdal is gelegen in de gemeente Hellendoorn. Het dorp heeft circa 28.500 inwoners. Nijverdal is gelegen in de omgeving van Raalte, Almelo en Rijssen. De naam is afgeleid van de woorden ‘nijverheid’ en ‘dal’. In Nijverdal was een weverij en spinnerij gevestigd, vandaar dat het een fabrieksarbeidersdorp was. De voormalige stoomweverij, de voormalige fabriekshallen en de fabriekschoorsteen zijn ingeschreven in het rijksmonumentenregister. Een ander bekend bouwwerk is de oude watertoren uit 1915. In de omgeving van het dorp is Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug gelegen.


Buurten in Nijverdal:

Nijverdal-Centrum, Zeeheldenwijk, Wilhelminawijk, Noetsele, Bloemen-Schilderswijk, Prinsessenwijk, De Brake, Konijnenberg, Nijverdal-Oost, ’t Lochter, Boersingel, Groot Lochter, De Blokken, ’n Oaln Diek en ’t Hexel.

  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring