Mijn favorieten

Makelaar Lelystad


Op zoek naar een makelaar in Lelystad?


Kies dan de Nieuwetijdsmakelaar van Nederland en bereik duizenden woningzoekers!


 

Makelaar Lelystad

 

Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar in Lelystad:

 • Besparing van duizenden euro's
 • De allerbeste kwaliteit
 • Professionele presentatie en promotie
 • Uitgebreide presentatie op FUNDA
 • Enorm bereik via Social Media
 • 1 vast all-in tarief
 • Gespreide betaling
 • Bekend in Lelystad
 • Kwaliteit gegarandeerd


Beste Makelaar Lelystad     NVM VBO makelaar Lelystad    Moderne makelaar Lelystad  Makelaars Lelystad  Funda makelaar Lelystad  Huis verkopen Lelystad


Verkoopmakelaar in Lelystad

Wij verkopen jouw huis voor de hoogste opbrengst tegen de beste voorwaarden. Onze gekwalificeerde verkoopmakelaars beschikken over veel kennis die ervoor zorgen dat  jouw huis snel wordt verkocht. En dat tegen één vaste prijs in plaats van de torenhoge courtage van een traditionele makelaar. 


De hoogste opbrengst voor jouw huis in Lelystad

 

Wie wil dat nou niet? De hoogste verkoopprijs voor zijn huis. Met de Nieuwetijdsmakelaar verkoop jij je huis slimmer en sneller. Onze marketingexperts zorgen ervoor dat jouw huis in Lelystad opvalt tussen het grote aanbod in makelaarsland. 

 

Bereik duizenden woningzoekers

Met de uitgekiende marketing strategie bereikt jouw huis duizenden woningzoekers. De zoektocht van een koper begint meestal online. Laat dat nou net ons sterkste punt zijn.

 

Dat alles voor een vast laag bedrag

Bij de Nieuwetijdsmakelaar betaal je één vast bedrag ongeacht de waarde van je huis. Wel zo eerlijk! Geen percentage of extra opstartkosten maar een eerlijk en laag tarief. 

 

Volledige ondersteuning

Onze makelaars van Nieuwetijdsmakelaar ondersteunen je tijdens het gehele verkooptraject. Van begin tot eind staan we jou met raad en daad terzijde. Wel zo fijn dat je eigen persoonlijke makelaar altijd voor je klaar staat.

 

Verkoop jouw huis in Lelystad met de Nieuwetijdsmakelaar, wat zijn de voordelen?

 

 • 1 vast bedrag voor de gehele verkoop van jouw huis
 • Bezichtigen ook buiten kantooruren en in gemoedelijke sfeer
 • Professionele begeleiding van jouw persoonlijke makelaar
 • Een besparing van enkele duizenden euro's aan courtage
 • Enorm netwerk van woningzoekers
 • Opvallen tussen concurrerende woningen
 • Uitgebreide plaatsing op Funda en Social Media
 • Gespreide betaling
 • Samen 1 team

Een beetje doe jij en de rest doen wij!

 

Samen 1 verkoopteam in Lelystad

Samen met jou vormen we 1 team. Jij verzorgt de bezichtigingen en wij doen de rest. Volledig ontzorgen noemen we dat. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Met jouw enthousiasme gecombineerd met onze expertise kan succes niet uitblijven. 

 

Verkoop nu slimmer met de Nieuwetijdsmakelaar en vraag een informatiegesprek aan. 


Over Lelystad
 

Over Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van Flevoland, de jongste provincie van Nederland. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely, de bedenker van de Zuiderzeewerken. Lelystad ligt 4,8 meter onder de zeespiegel. De stad is met een totale oppervlakte van 765,39 km2 de tweede gemeente van Nederland, maar het grootste gedeelte van de oppervlakte van de gemeente bestaat uit het water van het Markermeer en IJsselmeer. 

De eerste bewoners kwamen 1967 in Lelystad wonen en tegenwoordig telt de stad circa 77.000 inwoners. Eén van de bekendste bezienswaardigheden is Batavia Stad. Daarnaast heeft Lelystad een vliegveld.

 

Wijken en buurten:

Lelystad bestaat uit de volgende wijken: Centrum Noordzijde, Lelystad Noordoost, Lelystad Noordwest, Visvijverbos, Centrum Zuidzijde, Botter-Tjalk-Schoener, Haven-Noordersluis, Lelystad Zuidoost, Stadshart, Lelystad-Zuid Flevopoort, Oostelijk buitengebied. En de volgende buurten: Kofschip, Vest-Schans-Stelling, Lelycentre, Zuiderzeewijk, Atolwijk-Ooststrandpark, Bronsweg-Jupiterweg, Gelderse en Overijsselse Hout, Oostervaart, Boeier-Karveel-Golfpark, Kempenaar-Kogge-Gondel-Schouw, Punter-Jol-Galjoen-Kuststrook, Houtribhoogte-Parkhaven, Golfresort-Zuigerplasbos, Visvijverbos, De Hoven-Ziekenhuis, Grientenij, Botter-Tjalk-Schoener, Landstrekenwijk, Hollandse Hout, Lelystad-Haven, Uilenweg, Noordersluis, Boswijk, Waterwijk, De Landerijen, Larserplein-Flevohout, Stadshart, Hollandse Hout-Bos, Flevopoort, Warande, Plavuizenweg-Visvijverweg, Edelhertweg-Runderweg, Dronterweg-Zeeasterweg, Vlotgrasweg-Natuurpark Lelystad, Vliegveld, Vogelweg, Pijlstaartweg, Laserpoort en Oostvaardersplassen.
 

Foto's Lelystad

Beste makelaar Lelystad  Makelaars Lelystad  Huis verkopen Lelystad  Makelaar in Lelystad
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring