Mijn favorieten

Makelaar Hoorn


Op zoek naar een moderne makelaar in Hoorn?

Je hebt waarschijnlijk gezocht op makelaar Hoorn vandaar dat je hier terecht bent gekomen. Overweeg jij om je huis te verkopen en ben je op zoek naar een goede en moderne makelaar in Hoorn? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 

Onze naam zegt het al. Wij zijn een moderne makelaardij van de "Nieuwe Tijd". Onze manier van werken is uniek in Nederland. Samen met Nieuwetijdsmakelaar je huis verkopen heeft enorm veel voordelen. Een huis verkopen in Hoorn was nog nooit zo eenvoudig en goedkoop!   

 

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik in Hoorn en daarbuiten. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.

 

Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. Over Hoorn

Hoorn is een stad in West-Friesland en ligt via de Hoornse Hop aan het Markermeer. Hoorn telt circa 73.000 inwoners en heeftb een oppervlakte van meer dan 52 vierkante kilometer.

 

De gemeente Hoorn bestaat uit de volgende plaatsen, dorpen en Buurtschappen:


Dorpen:

Blokker (Westerblokker), Zwaag


Buurtschappen:

De Bangert, De Hulk (gedeeltelijk), Munnickaij (gedeeltelijk)


Wijken in Hoorn:

1 Binnenstad Wijkindeling van Hoorn, 2 Venenlaankwartier, 3 Hoorn-Noord, 4 Grote Waal, 5 Risdam-Zuid, 6 Risdam-Noord, 7 Nieuwe Steen, 8 Zwaag, 9 Westerblokker, 10 Kersenboogerd-Noord, 11 Kersenboogerd-Zuid, 12 Hoorn 80, 13 Bangert en Oosterpolder


Makelaar Hoorn

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring