Mijn favorieten

Makelaar Hengelo Overijssel

 

Jij bent op zoek naar een makelaar in Hengelo (Ov)?

Makelaar Hengelo (Ov): Op zoek naar een goede makelaar in Hengelo (Ov) waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij je zelf de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Hengelo is makkelijker dan je denkt!

 

Een beetje doe jij de rest doen wij!

 

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.

 

Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 


 

Over Hengelo (Ov)

De Overijsselse stad Hengelo is gelegen in de regio Twente. Hengelo telt circa 81.000 inwoners. De stad is gelegen tussen Almelo en Enschede. De gemeente Hengelo is ontstaan in 1811. In de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van de stad vernietigd. De Sint-Lambertusbasiliek uit 1890 werd niet verwoest. Andere bekende bouwwerken in Hengelo zijn de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Waterstaatskerk en het stadhuis.

 

Wijken in Hengelo:

Binnenstad, Hengelose Es, Noord, Hasseler Es, Groot Driene, Berflo Es, Wilderinkshoek, Woolde, Slangenbeek, Vossenbelt-Noord en Vossenbelt-Zuid.

 

Buurten in Hengelo:

Afrikaanderbuurt, Dichtersbuurt, Tichelwerk, 't Wilbert, Hengelose Es Noord, Timmersveld, De Noork, Noord, Sterrenbuurt, Klein Driene, Elsbeek, 't Rot, de Bovenhoek, de Schothorsthoek, de Bartelinkshoek, de Tijertshoek, de Sogtoenhoek, de Bruninkshoek, de Middelhoek, de Molendijkhoek, de Weijinkshoek, Oosterveld, Berflo Es Noord, Berflo Es Zuid, Veldwijk Noord, Veldwijk Zuid, Tuindorp 't Lansink, Tuindorp Zuid, De Nijverheid, Vikkerhoek, Woolde, Woolder Es, Weidedorp, Thiemsland en Roershoek.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring