Mijn favorieten

Makelaar Enschede


Op zoek naar een moderne makelaar in Enschede?


Zoek jij een moderne en actieve makelaar in Enschede? Ook in Enschede kun je de Nieuwetijdsmakelaar inschakelen als verkoopmakelaar. Op deze pagina lees je wat de Nieuwetijdsmakelaar in Enschede voor jouw kan betekenen.

 

Nieuwetijdsmakelaar: Jouw verkoopmakelaar in Enschede

In Enschede kun je bij de Nieuwetijdsmakelaar terecht voor de verkoop van je huis of appartement. Onze makelaars zijn gekwalificeerde en ervaren verkoopmakelaars. Ze nemen je mee aan de hand tijdens het hele verkooptraject.

 

Waarom jouw huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar?

 

  • Besparing van duizenden euro's

Door samen te werken met jouw persoonlijke makelaar bespaar je al snel duizenden euro's aan makelaarskosten. Jij neemt het leukste gedeelte voor je rekening en wij de rest. Een beetje doe jij en de rest doen wij.

 

 

  • Actief betrokken samen met jouw makelaar in Enschede

Doordat jij zelf de bezichtigingen van je huis in Enschede doet en onze makelaars jouw begeleiden ben je verzekerd van een succesvolle en snelle verkoop. Jij vertelt waarom het zo fijn wonen is in jouw huis in Enschede en wij sluiten de deal. Samen 1 team!

 

 

  • Jouw huis prominent op funda

Prominent met jouw huis op Funda zodat je als woningverkoper opvalt tussen het grote aanbod. Woningzoekers kunnen niet om jouw huis heen. Door de mooie presentatie en de beste vermelding op Funda staat jouw huis in de schijnwerpers.

 

 

  • Effectieve bezichtigingen

Jij prijst je woning aan door zelf de kijkers rond te leiden. Helemaal niet moeilijk, jij kunt namelijk zelf het beste vertellen waarom jij in zo'n fijn huis woont. Onze makelaars staan voor je klaar en begeleiden je het gehele verkooptraject. Zo ben je altijd verzekerd van deskundige hulp.

 

 

  • Kies de beste makelaar in Enschede

Verkoop je huis slimmer en sneller met een hogere opbrengst samen met onze makelaars. Dat alles voor een vast bedrag. Geen gedoe met moeilijke keuzes op verschillende pakketten maar gewoon de beste manier van je huis verkopen.

 

Past de werkwijze van de Nieuwetijdsmakelaar ook bij jou?


Bel ons dan op 085-2220661 of laat even een bericht achter.


 

Enschede, de grootste stad van de provincie

De Overijsselse stad Enschede is de grootste stad van de provincie. De eerste inwoners vestigden zich in de vroege middeleeuwen in Enschede en tegenwoordig telt de stad anno 2018 circa 158.000 inwoners. In deze vroege Middeleeuwen ontstond Enschede rond een kasteel als agrarische nederzetting. Van oorsprong is Enschede geen rijke stad en het leven voor de boeren (keuterboertjes) was vroeger geen vetpot. Toch wisten de boeren het hoofd boven water te houden en vulden ze het inkomen aan met het weven van linnen. 

 

Steeds vermogender

Veel boeren in Enchede hadden een eigen weefkamer waar een weefgetouw in stond. Het verkopen van linnen bracht steeds meer op en de arme boeren werden al snel steeds vermogender. Bekende namen uit Enschede zijn o.a. Vroom (en Dreesmann) , Peek (en Kloppenburg) en Brenningmeyer. De naam van de stad Enschede is afgeleid van 'An die Schede', wat betekent dat het op de grens lag van een moerassig gebied. Bekende bezienswaardigheden in Enschede zijn de Grote Kerk, het Rijksmuseum Twenthe en de Twentse Welle Toren.

 

Leuk detail:

Ik ben vroeger elektromonteur geweest en ik heb zelfgs nog korte tijd in de spinnerij van Enschede gewerkt. Grote stoffige fabrieken waar we kabels e.d. aan moesten sluiten om de machines draaiende te houden.

 

Bekende plekken in Enchede:

Holland Casino, Arke Stadion (FC Twente) en Universiteit Twente

 

Dorpen:

Onder Enschede vallen ook de volgende dorpen: Lonneker, Boekelo, Usselo en Glanerbrug.

 

Enkele wijken in Enschede:

Binnenstad, Boddenkamp, De Bothoven, Het Getfert, Hogeland Noord, Horstlanden-Veldkamp, Laares, Lasonder-'t Zeggelt, Bolhaar, Deppenbroek, Mekkelholt, Roombeek, Twekkelerveld, Dolphia, Hogeland, Varvik-Diekman, Het Ribbelt, Stokhorst, Velve-Lindenhof, Het Wooldrik, De Eschmark, Helmerhoek, Wesselerbrink, Stoinkslanden, Boswinkel, Ruwenbos, Stadsveld, 't Bruggert, 't Zwering en Pathmos.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring