Mijn favorieten

Makelaar Emmeloord

 

Op zoek naar een makelaar in Emmeloord?

Makelaar Emmeloord: Je bent op zoek naar een goede, betrouwbare en actieve makelaar in Emmeloord waarbij je zelf ook een handje meehelpt om kosten te besparen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij je zelf de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Een beetje doe jij, de rest doen wij!

 

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.

 

Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 


 

Over Emmeloord

Emmeloord is centraal gelegen in het Noordelijke deel van de Noordoostpolder. De naam van deze stad is ontleend aan het oude buurtje Emmeloord op de noordpunt van Schokland. Sinds 1943 kent de stad Emmeloord inwoners en tegenwoordig zijn dit er circa 25.000. De stad wordt gekenmerkt door de Poldertoren, die gebouwd is in 1959.

 

Wijken in Emmeloord:

Emmeloord-Centrum, Emmeloord-Noord, Emmeloord-Oost, Emmeloord-West en Emmeloord-Zuid.

 

Buurten in Emmeloord:

Bomenbuurt, Ingenieursbuurt, Bos en Gaard, Onkruidbuurt, Plantenbuurt, Stadshart, Tussen Gracht en Vaart, Botenbuurt, Bouwbuurt, Nijverheidsbuurt, Vogelbuurt, Emmelhage, De Erven, De Es, Waterland, Ecopark, Espelervaart, Revelsant, Sterrenbuurt en De Zuidert.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring