Mijn favorieten

Makelaar Assen

 

Op zoek naar een moderne makelaar in Assen?

 

Onze makelaars helpen jou bij het verkopen van jouw huis in Assen. En dat voor één vast laag bedrag. Makelaars zijn er in Assen in allerlei soorten en maten maar als je snel en goed je huis wilt verkopen is Nieuwetijdsmakelaar jouw verkoopmakelaar. Nieuwetijdsmakelaar werkt met een unieke en moderne formule waarbij je zelf een beetje meehelpt.

 

Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar:

 • Besparing van duizenden euro's
 • De allerbeste kwaliteit
 • Professionele presentatie en promotie
 • Uitgebreide presentatie op FUNDA
 • Enorm bereik via Social Media
 • 1 vast all-in tarief
 • Bekend in Assen
 • Geen gedoe met moeilijke keuzes
 • Het meeste betaal je achteraf
 • Koop eenvoudig de bezichtigingen er bij
 • Lid van alle kwaliteitsregisters


Register makelaar taxateur Assen     VBO NVM makelaar Assen    Nwwi makelaar Assen  DNV gecertificeerd Assen  Funda makelaar Assen  Huis verkopen SCVM Assen


Informatielijn 085-2220661  

Informatiegesprek aanvragen in Assen

Bezichtigingen van jouw huis in Assen

De makelaars van Nieuwetijdsmakelaars zijn experts in het verkopen van huizen maar jij weet alles van jouw huis en de buurt. Je kunt als verkoper daardoor de "kopers" veel beter de woning laten zien dan een gemiddelde makelaar. Wij weten alles van de woningmarkt, marketing en juridische afwikkeling. Daardoor zijn we samen een uniek team.

 

Lagere kosten dan bij traditionele makelaars in Assen

Doordat jij zelf de bezichtigingen verzorgt betaal je veel minder (courtage) dan bij traditionele makelaars in Assen. Het geld wat je bespaart kun je weer gebruiken voor de toekomstige woning. 

 

Flexibele makelaar in Assen

Bij een gemiddelde makelaar in Assen kan een koper vaak pas na 1,5 week een afspraak voor bezichtiging plannen. De agenda van zo'n makelaar heeft zo z'n beperkingen. Bij jou is dat niet het geval en kun je een koper direct in de gelegenheid stellen jouw woning te bekijken. Jij bent niet gebonden aan kantoortijden en hierdoor vaak veel flexibeler dan een gemiddelde makelaar in Assen.

 

Bereik alle kopers in Assen

In Assen zijn er veel woningzoekenden op de markt. Om deze potentiële kopers in Assen te bereiken, zal Nieuwetijdsmakelaar ervoor zorgen dat jouw huis uitstekend wordt gepresenteerd. Hiermee val jij als verkoper van een huis of appartement op tussen al het andere aanbod koophuizen.

 

Kies de beste en goedkoopste makelaar in Assen

Jij kunt je huis snel en vakkundig verkopen samen met jouw persoonlijke makelaar van Nieuwetijdsmakelaar. Wij hebben enorm veel ervaring met het verkopen van huizen en jij kunt perfect jouw huis laten zien. 

Pak nu de telefoon en bel ons op 085-2220661 of laat even een bericht achter.Over Assen

Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. De gemeente Assen telt iets meer dan 67.000 inwoners, ook wel Assenaren genoemd. Assen is in 1259 gesticht toen het nonnenklooster Maria in Campis van Coevorden naar het huidige centrum van Assen werd verplaatst. Bekende gebouwen in de stad zijn het Drents Museum en het standbeeld van Bartje. Daarnaast is Assen bekend om de jaarlijks terugkerende TT van Assen, wat bezocht wordt door veel motorliefhebbers.

 

Wijken en buurten in Assen:

Amelterhout, Anreep/Schieven, Asserbos, Baggelhuizen Midden, Baggelhuizen Noord, Baggelhuizen Zuid, Bedrijventerrein Marsdijk Oost, Bedrijventerrein West, Bomenbuurt, Bos en Golf, Brinkkwartier, Componistenbuurt Oost, Componistenbuurt West, Cultuureelkwartier, De Beemden, De Boskamp, De Breeën, De Dorpen, De Dreven, De Esch, De Goorns, De Hamels, De Hertenkamp, De Heugten, De Hoogspanning, De Hoven, De Hullen, De Kampen/De Essen, De Kleuven, De Landen/De Akkers, De Lariks Oost, De Lariks West, De Maten, De Messchen, De Stoepen, De Velden/De Stukken, De Venen/De Wallen, De Zoom, Dichtershof, Dijkveld, Erfgoedkwartier, GGZ-terrein, Galgenveld, Graswijkbuurt, Groene Dijk, Havenkanaal Noordzijde, Havenkanaal Zuidzijde, Het grote Veld, Houtlaan, Huize Nassau, Kazerneterrein, Kloosterbos, Kloostergaarde, Kloosterhage, Kloosterhaven, Kloosterhout, Kloosterhoven, Kloosterkade, Kloosterlanen, Kloosterstede, Kloostertuinen, Kloosterveste, Koopmanskwartier, Landgoed Lariks, Lauwers, Loon, Luchiesland Noord, Luchiesland Zuid, Messchenveld, Natuurgebied Amelte, Oranjebuurt, Oude Gasfabriek, Oude Molenbuurt, Overcingel, Park Diepstroeten, Peelerpark, Pittelo Midden, Pittelo Noord, Pittelo Zuid, Planetenbuurt, Recreatiepark Pittelo, Recreatiepark Zeijerveen, Rhee, Schildersbuurt, Sluisdennen, Sportpark Stadsbroek, Sterrenbeeldenbuurt, Ter Aard, Ubbena, Uitbreidingsgebied Kloosterveen, Veningerland, Vredeveld Noord, Vredeveld Zuid, Vreebergen, Westerpark, Witten, Zeijerveld, Zuid Molukse Buurt, Zuiderpark en Zwarte Water.
 

Foto's Assen


makelaar Assen  Kosten makelaar Assen  Beste makelaar Assen  Moderne makelaar Assen

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring