Mijn favorieten

Makelaar Arnhem

 

Op zoek naar een moderne makelaar in Arnhem?

 

Makelaar Arnhem


Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar in Arnhem:

  • Besparing van duizenden euro's
  • De allerbeste kwaliteit
  • Professionele presentatie en promotie
  • Uitgebreide presentatie op FUNDA
  • Enorm bereik via Social Media
  • 1 vast all-in tarief
  • Gespreide betaling
  • Bekend in Arnhem
  • Kwaliteit gegarandeerd


Makelaar Arnhem     VBO NVM makelaar Arnhem    Beste makelaar Arnhem  Makelaars Arnhem  Funda makelaar Arnhem  Huis verkopen Arnhem

 

Je bent op zoek naar een goede, betrouwbare en actieve makelaar in Arnhem waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij je zelf de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar in Arnhem was nog nooit zo eenvoudig!

 

Een beetje doe jij, de rest doen wij!

 

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.

 

Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 


Over Arnhem

Het 157.000 inwoners tellende Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De naam is afgeleid van 'arnu', wat 'arend' betekend en 'heem' wat 'thuis' betekend. In de Tweede Wereldoorlog is een groot deel van de stad verwoest door bombardementen. 

Bekende bouwwerken in Arnhem zijn de Eusebiuskerk, de Sabelspoort, concertgebouw Musis Sacrum, Huis Sonsbeek en de John Frostbrug. Daarnaast staat Arnhem bekend om de trollybus. Een Arnhemse lekkernij is 'Arnhemse meisjes', ovale koekjes bestrooid met suiker.

 

Wijken in Arnhem:

Arnhem Centrum, Spijkerkwartier, Klarendal, St. Marten/Sonsbeek, Monnikenhuizen/Geitenkamp, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Heijenoord/Lombok, Schaarsbergen, Malburgen West, Presikhaaf Oost, Presikhaaf West, Arnhemse Broek, Malburgen Oost, Vredenburg/Kronenburg, Elden, Elderveld, Schuytgraaf, De Laar en Rijkerswoerd.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring