Mijn favorieten

Makelaar Apeldoorn


Huis verkopen


Op zoek naar een moderne makelaar in Apeldoorn?

Ben jij op zoek naar een makelaar in Apeldoorn om je huis te verkopen? Ook in Apeldoorn is Nieuwetijdsmakelaar jouw verkopend makelaar. Nieuwetijdsmakelaar is een moderne makelaardij met goede en gekwalificeerde verkoopmakelaars die jou volledig begeleiden bij de verkoop van je huis. Jij weet alles van je huis en wij alles van de woningmarkt. Zo verkopen we samen jouw huis in Apeldoorn. Nieuwetijdsmakelaar is veel goedkoper dan een gemiddelde makelaar in Apeldoorn en toch leveren we de beste kwaliteit. Onze makelaars staan je graag te woord.


Je huis verkopen met Nieuwetijdsmakelaar betekent: 

 • Unieke moderne verkoopformule
 • 1 vast all-in tarief
 • Meeste betaal je achteraf
 • Een eigen gekwalificeerde en persoonlijke makelaar
 • Effectieve bezichtigingen
 • Fantastische presentatie van jouw huis
 • Uitstekende marketing met een enorm bereik
 • Slimme Social Media
 • Jouw huis ook uitgebreid op Funda
 • Enorm extra bereik via onze Facebook BOOSTER
 • Lid van alle kwaliteitsregisters

 

Jouw kwaliteitsgaranties


Kwaliteit huis verkopen Apeldoorn     VBO NVM makelaar Apeldoorn    Beste makelaar Apeldoorn  Makelaars Apeldoorn  Funda makelaar Apeldoorn  Huis zelf verkopen Apeldoorn
 


 

Download nu de brochure huis verkopen!

Verkoopbrochure NieuwetijdsmakelaarDe beste bezichtigingen van jouw huis in Apeldoorn 


Jij weet alles van je woning en wij alles van de woningmarkt. Samen een unieke combinatie waarbij jij de bezichtigingen doet en de tekst schrijft. Wij nemen de rest voor onze rekening. Wel zo makkelijk! Zo zijn we samen 1 team met het beste van 2 werelden. Wie kan er nou meer over jouw huis vertellen dan jijzelf. Immers jij hebt er gewoond en weet alles over de woonbeleving. Dat kun je door je enthousiasme overbrengen op een koper. De makelaars van Nieuwetijdsmakelaars zijn experts in het verkopen van huizen en weten als geen ander hoe je een huis moet verkopen. Daarnaast regelen wij de juridische afwikkeling. Wel zo veilig!

 

Lagere kosten dan bij gemiddelde makelaars in Apeldoorn 

 

Bezichtigingen kosten tijd, wanneer jij zelf de bezichtigingen verzorgt bespaar je veel geld op de makelaarskosten. Een traditionele makelaar in Apeldoorn doet vaak zelf de bezichtigingen. Die tijd van de makelaar die veel geld kost kun jij besparen door zelf de bezichtigingen te doen. Wel zo slim!

 

Flexibeler dan een gemiddelde makelaar in Apeldoorn 

 

Jij kunt plannen wanneer het je zelf uitkomt. Geen kantoortijden of een overvolle agenda van een makelaar maar je eigen tijd plannen en indelen samen met de kijker. Woningzoekers willen over het algemeen geen 1,5 week wachten voor het plannen van een bezichtiging. In tegenstelling tot de gemiddelde makelaar kun jij de koper direct in de gelegenheid stellen jouw woning te bekijken. Wel zo handig!

 

Bereik alle woningzoekers in Apeldoorn 

 

In Apeldoorn zijn veel kopers op zoek naar een geschikt huis. Die kopers wil jij natuurlijk bereiken! Nieuwetijdsmakelaar zal jouw huis in Apeldoorn uitstekend presenteren en aanbieden op de woningmarkt. Hierbij is Funda en slimme Social Media erg belangrijk. Jij wilt met je huis opvallen en zoveel mogelijk zoekers bereiken. Dat doe je samen met de Nieuwetijdsmakelaar.

 

Kies de beste en goedkoopste makelaar in Apeldoorn 

 

Jij kunt je huis of appartement snel en vakkundig in Apeldoorn verkopen samen met de makelaars van Nieuwetijdsmakelaar. Wij hebben enorm veel ervaring met het verkopen van huizen en jij kunt perfect jouw huis laten zien. Samen 1 team!

 

Pak nu de telefoon en bel ons op 085-2220661 of laat een bericht achter via de website.


 

Over Apeldoorn

De Gelderse stad Apeldoorn heeft circa 142.000 inwoners. De stad is gelegen tussen Zwolle en Arnhem en naast Deventer. Kenmerkend voor Apeldoorn zijn de vele stadsparken. De naam van de stad betekend letterlijk 'bij een water staande bomen'. De bekendste bezienswaardigheden in Apeldoorn zijn de Apenheul, Paleis het Loo en de Julianatoren.

 

Wijken en buurten in Apeldoorn:

Apeldoorn Centrum: Binnenstad, Haven-Centrum, Apeldoorn West, Brinkhorst, Sprengenweg-Noord, Sprengenbos, Berg en Bos, Driehuizen, Orden, Park Berg en Bos, Apeldoorn Zuidwest: Ugchelen, Ugchelen-Zuid, De Heeze, Westenenk, Winkewijert, De Bouwhof, Brouwersmolen, Dennenheuvel, Holthuizen, Brouwersmolen-Zuid, Wernem, Ugchelen Contour, Ugchelen-Buiten, Apeldoorn Zuid: Brummelhof, Vogelkwartier, Staatsliedenkwartier, Componistenkwartier, Rivierenkwartier, Malkenschoten, Kayersmolen-Noord, Kayersmolen-Midden, Kayersmolen-Zuid, Apeldoorn Zuidoost: Matendreef, Matenhorst, Matendonk, Matenhoeve, Matenveld, Matengaarde, Matenhoek, Kuipersveld, Apeldoorn Oost: Welgelegen, Osseveld, Schoonlocht (Osseveld-Oost), Steenkamp (Woudhuis), Apeldoornse Bos (Zonnehoeve), De Voorwaarts, Bedrijvenpark Ecofactorij, Bedrijvenpark Oost, Apeldoorn Noordoost: (Oud-) Zevenhuizen, Sluisoord, De Mheen, Anklaar, Sprenkelaar, Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord: Sleutelbloem, Zuidbroek, Apeldoorn Noord: De Parken, Spainkbos, Loolaan-Noord, Het Loo, Kerschoten-West, Kerschoten, Paleispark, De Vlijt, Stadhoudersmolen, Hommelbrink


Foto's

Makelaar Apeldoorn  Makelaars Apeldoorn  Beste makelaar Apeldoorn  Goede makelaar Apeldoorn
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring