Mijn favorieten

Makelaar Amsterdam


Op zoek naar een moderne makelaar in Amsterdam?

 

Makelaar Wolvega


Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar in Amsterdam:

  • Besparing van duizenden euro's
  • De allerbeste kwaliteit
  • Professionele presentatie en promotie
  • Uitgebreide presentatie op FUNDA
  • Enorm bereik via Social Media
  • 1 vast all-in tarief
  • Gespreide betaling
  • Bekend in Amsterdam
  • Kwaliteit gegarandeerd


Makelaar Amsterdam     VBO NVM makelaar Amsterdam    Beste makelaar Amsterdam  Makelaars Amsterdam  Funda makelaar Amsterdam  Huis verkopen Amsterdam

 

Er zijn veel makelaars actief in Amsterdam. Zo ook Nieuwetijdsmakelaar. Een moderne verkoop makelaardij met de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jij de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig!   

 

Een beetje doe jij, de rest doen wij! 

 

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl de beste kwaliteit is gegarandeerd. Bij ons maak je de foto's niet zelf maar dat regelen wij. Ook het inmeten van de woning en het tekenen van de plattegronden nemen wij voor onze rekening. Wel zo handig.

 

Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 
 

De Noord-Hollandse stad Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad, die ook wel ‘Mokum’ wordt genoemd, telt circa 855.000 inwoners. Rond het jaar 1000 heette de stad ‘Aemestelle’, de huidige naam is afgeleid van een dam in de rivier de Amstel. De stad heeft honderd kilometer aan grachten, vandaar dat de binnenstad uit 90 ‘eilanden’ bestaat die door meer dan 1.500 bruggen met elkaar worden verbonden. In Amsterdam komen ieder jaar veel toeristen, de stad is de 4e meest bezochte stad van Europa. 

 

Bekend in Amsterdam: 

Bekende bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, (het paleis op) de Dam, de Beurs van Berlage, het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Museumplein, het Scheepvaartmuseum, het Vondelpark, de Nieuwe Kerk, dierentuin Artis en het Stedelijk Museum. Het Centraal Station van Amsterdam is één van de drukste stations van Nederland. Daarnaast verplaatsen Amsterdammers zich vaak per fiets, er zijn in de stad meer fietsen dan inwoners.

 

Wijken in Amsterdam: 

Amsterdam-Centrum, Westpoort, Westerpark, Oud-West, Zeeburg, Bos en Lommer, De Baarsjes, Amsterdam-Noord, Geuzenveld, Slotermeer, Osdorp, Slotervaart, Overtoomse Veld, Zuidoost, Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam Oud Zuid, Zuideramstel.

 

Bekende buurten in Amsterdam: 

De Pijp, Zuidas, Grachtengordel, Staatsliedenbuurt, Overhoeks, Tuindorp Oostzaan, Oostpoort, Rivierenbuurt, Spaarndammerbuurt, Indische buurt, Borneo, Zeeheldenbuurt, Van der Pekbuurt, Sporenburg, Cruquius, Jordaan, De 9 Straatjes, Java-Eiland, Jodenbuurt en Elzenhagen.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring