Mijn favorieten

Makelaar Amstelveen


Op zoek naar een moderne makelaar in Amstelveen?
 

Ook in Amstelveen is Nieuwetijdsmakelaar jouw verkopend makelaar. Nieuwetijdsmakelaar werkt met een vernieuwende verkoopmethode waarbij jij de bezichtigingen verzorgt en wij de rest. 


Expert in het verkopen van huizen 
 

Nieuwetijdsmakelaar is expert in het verkopen van huizen en jij weet alles van jouw huis. Samen een unieke combinatie waarvan jij als verkoper deel uitmaakt. Samen 1 team!


Jouw makelaar verkoopt je huis in Amstelveen 


Wij verzorgen de gehele verkoop inclusief presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


De voordelen van verkopen met Nieuwetijdsmakelaar:

  • Een vaste lage courtage
  • Landelijk netwerk van kopers
  • De beste presentatie en promotie
  • Uitgebreide presentatie op Funda
  • Snelle communicatie


De beste bezichtigingen van Amstelveen 

Veel kopers ervaren het als prettig wanneer de verkoper zelf de bezichtigingen verzorgt. Over het algemeen kun jij meer over je huis vertellen dan een gemiddelde makelaar. Daarnaast ben je flexibeler en kun je direct een bezichtiging plannen. Dat is het algemeen veel sneller dan bij een traditionele makelaar. Ook kun je als verkoper in de avonduren of in het weekend plannen.

 

Bereik alle kopers uit Amstelveen 

In Amstelveen zijn er voldoende woningzoekenden op de markt. Om deze potentiële kopers in Amstelveen te bereiken zal jouw persoonlijke makelaar van Nieuwetijdsmakelaar ervoor zorgen dat u huis op de grote woningsites perfect gepresenteerd staat. Geen geïnteresseerde in Amstelveen kan dan nog om jouw huis of appartement heen.

 

Een beetje doe jij, de rest doen wij! 

Met Nieuwetijdsmakelaar kies je een makelaar die het dichtste bij een traditionele en plaatselijke makelaar staat. Geen doe-het-zelf huizen verkoop concept maar een échte en persoonlijke makelaar die voor jou klaar staat.

 

Presentatie en promotie 

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Doordat actief meehelpt bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.

Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 
 

Over Amstelveen

Amstelveen grenst aan Ametsredam en is een plaats in de provincie Noord Holland. Amstelveen telt circa 90.000 inwoners. Amstelveen is goed bereikbaar en ligt dichtbij de luchthaven Schiphol.

 

Wijken en buurten in Amstelveen: 

 

Randwijck, Patrimonium, Elsrijk-West, Elsrijk-Oost, Stadshart, Uilenstede en Kronenburg, Kostverloren, Bankras, Buitengebied-Noord, Oude Dorp en Bovenkerk-Dorp, Keizer Karelpark-West, Keizer Karelpark-Oost, Groenelaan, Waardhuizen, Middenhoven, Bovenkerk en, Legmeer, Westwijk-Oost, Westwijk-West, Buitengebied-Zuid, Amsterdamse Bos.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring