Mijn favorieten

Makelaar Amersfoort


Vertel mij meer over een huis verkopen
 

Jij bent op zoek naar een makelaar in Amersfoort?

Makelaar in Amersfoort: Op zoek naar een goede makelaar in Amersfoort waarbij jezelf ook een handje meehelpt? Zoek dan niet verder. Samen met Nieuwetijdsmakelaar vorm je één makelaarsteam waarbij jezelf de tekst schrijft en de bezichtigingen verzorgt. Een huis verkopen is makkelijker dan je denkt! Een beetje doe jij de rest doen wij!


Enkele voordelen van Nieuwetijdsmakelaar:

  • Besparing van duizenden euro's
  • De allerbeste kwaliteit
  • Professionele presentatie en promotie
  • Uitgebreide presentatie op FUNDA
  • Enorm bereik via Social Media
  • 1 vast all-in tarief
  • Gespreide betaling
  • Volledige begeleiding van A t/m Z
  • Kwaliteit gegarandeerd


Register makelaar taxateur     VBO makelaar    Nwwi  DNV gecertificeerd  Funda makelaar  Huis verkopen SCVM

Wij verzorgen de presentatie en promotie via o.a. FUNDA en zetten slimme Social Media in voor een nog groter bereik. Ook het onderhandelen, de koopovereenkomst opmaken en de juridische afwikkeling worden voor jou geregeld. Actief meehelpen bespaar je al snel duizenden euro's op makelaarskosten terwijl je niet in hoeft te leveren op de kwaliteit.


Zorgeloos een huis verkopen in Amersfoort

Met de Nieuwetijdsmakelaar verkoop je zorgeloos je huis. Jij schrijft doet de bezichtigingen terwijl wij de rest afhandelen. Via ons heb jij alle tools in handen voor een succesvolle verkoop. Jij bent samen met je persoonlijke makelaar betrokken bij de verkoop. Samen één sterk team. Jij weet alles van het huis en wij weten alles van makelen. Een ideale combinatie wat je ook nog eens duizenden euro's bespaart.


Jouw huis is meer dan alleen een huisnummer en verdient de grootste aandacht. 

 

Over Amersfoort

Amersfoort is een stad met een Middeleeuws karakter in de provincie Utrecht. De stad heeft circa 155.000 inwoners en is een aantal jaren geleden uitgeroepen tot 'Groenste stad van Nederland'. Een bekend bouwwerk in Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwetoren, die met haar 98 meter hoogte de op één na hoogste kerktoren van Nederland is. 

 

Andere bekende bezienswaardigheden in de stad zijn onder andere de Koppelpoort en het Mondriaanhuis. Amersfoort is een garnizoensstad, wat betekent dat het een stad is van militair belang. Dit heeft de stad te danken aan de vele kazernes die er zijn geweest. Tegenwoordig is alleen de Bernhard Kazerne nog in gebruik.

 

Wijken in Amersfoort

Bergkwartier, De Koppel, De Kruiskamp, Eemkwartier, Het Gein, Hogekwartier, Kattenbroek, Leusderkwartier, Liendert, Nieuwland, Randenbroek, Rustenburg, Schothorst, Schuilenberg, Soesterkwartier, Stadskern, Valleipoort, Vathorst, Vermeerkwartier, Zielhorst en Zonnehof.


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring