Mijn favorieten

Makelaar Almelo


Vertel mij meer over een huis verkopen
 

Nieuwetijdsmakelaar in Almelo om ook jouw huis succesvol te verkopen! 

Jij wilt je huis verkopen en bent op zoek naar een goede makelaar in Almelo? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ook in Almelo is Nieuwetijdsmakelaar jouw verkopend makelaar. Nieuwetijdsmakelaar is een moderne makelaardij met goede en gekwalificeerde verkoopmakelaars die jou volledig begeleiden bij de verkoop van je huis. Jij weet alles van je huis en wij alles van de woningmarkt. Die twee werelden brengen we samen voor het beste resultaat. Nieuwetijdsmakelaar is veel goedkoper dan een gemiddelde makelaar in Almelo en toch leveren we de allerbeste kwaliteit. Onze makelaars staan je graag te woord.

 

Je huis In Almelo verkopen met Nieuwetijdsmakelaar betekent: 

 • Unieke moderne verkoopformule
 • 1 vast all-in tarief
 • Termijnbetaling
 • Een eigen gekwalificeerde en persoonlijke makelaar
 • Effectieve bezichtigingen
 • Fantastische presentatie van jouw huis
 • Uitstekende marketing met een enorm bereik
 • Slimme Social Media
 • Jouw huis ook uitgebreid op Funda
 • Enorm extra bereik via onze Facebook BOOSTER

 

Bezichtigingen van jouw huis in Almelo 

Jij weet alles van je woning en wij alles van de woningmarkt. Samen een unieke combinatie waarbij jij de bezichtigingen doet en de tekst schrijft. Wij nemen de rest voor onze rekening. Wel zo makkelijk! Zo zijn we samen 1 team met het beste van 2 werelden. Wie kan er nou meer over jouw huis vertellen dan jijzelf. Immers jij hebt er gewoond en weet alles over de woonbeleving. Dat kun je door je enthousiasme over te brengen op een koper. De makelaars van Nieuwetijdsmakelaars zijn experts in het verkopen van huizen en weten als geen ander hoe je een huis moet verkopen. Daarnaast regelen wij de juridische afwikkeling. Wel zo veilig!


Lagere kosten dan bij traditionele makelaars in Almelo 

Bezichtigingen kosten tijd, wanneer jij zelf de bezichtigingen verzorgt bespaar je veel geld op de makelaarskosten. Een traditionele makelaar in Almelo doet vaak zelf de bezichtigingen. Die tijd van de makelaar die veel geld kost kun jij besparen door zelf de bezichtigingen te doen. Zo bespaar je enorm veel geld. Wel zo slim!


Jij bent vaak flexibeler dan een gemiddelde makelaar in Almelo 

Jij kunt plannen wanneer het je zelf uitkomt. Geen kantoortijden of een overvolle agenda van een makelaar maar je eigen tijd plannen en indelen samen met de koper. Hiermee kun jij de koper direct in de gelegenheid stellen jouw woning te bekijken. 

 

Bereik alle woningzoekers in Almelo 

In Almelo zijn veel kopers op zoek naar een geschikt huis. Die kopers wil jij natuurlijk bereiken! Nieuwetijdsmakelaar zal jouw huis in Almelo uitstekend presenteren en aanbieden op de woningmarkt. Hierbij is Funda en Social Media erg belangrijk. Jij wilt met je huis opvallen en zoveel mogelijk zoekers bereiken. Dat doe je samen met de Nieuwetijdsmakelaar.

 

Kies de beste en goedkoopste makelaar in Almelo 

Jij kunt je huis of appartement snel, vakkundig en tegen lage makelaarskosten in Almelo verkopen. Verkoop nu samen met de makelaars van Nieuwetijdsmakelaar voor een vast laag tarief. Wij hebben enorm veel ervaring met het verkopen van huizen en jij kunt perfect jouw huis laten zien. Samen het beste team!
 

De voordelen van Nieuwetijdsmakelaar:

 • Besparing van duizenden euro's
 • De allerbeste kwaliteit
 • Professionele presentatie en promotie
 • Uitgebreide presentatie op FUNDA
 • Enorm bereik via Social Media
 • 1 vast all-in tarief
 • Gespreide betaling mogelijk
 • Kwaliteit gegarandeerd

Register makelaar taxateur     VBO makelaar    Nwwi  DNV gecertificeerd  Funda makelaar  Huis verkopen SCVM


Over Almelo

In de 11e eeuw is Almelo ontstaan op een kruispunt van land- en waterwegen als levendig handelscentrum. Door deze ligging heeft de stad zich vroeger kunnen ontwikkelen tot een bloeiende textielstad. Een bekende villa (landhuis) die ons doen herinneren aan vroeger is bijvoorbeeld Bellinckhof.

De gemeente Almelo telde volgens het CBS in 2017 ruim 72300 inwoners. De gemeente Almelo bestaat uit o.a. Almelo, Aadorp, Bornebroek en gedeeltelijk uit Mariaparochie. Een groot deel van de Almeloërs spreekt Twenst. (Ook wel "plat" genoemd. Almelo (gemeente) is circa 69 km2 groot.

Almelo bestaat o.a. uit de volgende wijken en buurten:

Aadorp-Oost, Aadorp-West, Aalderinkshoek Noordoost, Aalderinkshoek Noordwest, Aalderinkshoek Zuidoost, Aalderinkshoek Zuidwest, Achterlanden en omgeving, Arendsboer en omgeving Noord, Arendsboer en omgeving Zuid, Bedrijvenpark Twente, Beeklust, Binnenstad-Noord, Binnenstad-Zuid, Boomplaats, Bornerbroek, Bornsestraat en omgeving Midden, Bornsestraat en omgeving Zuid, De Grens, Dijkstraat en omgeving, Drakensteyn en omgeving, Groeneveld, Havezathe, Hofkamp-Oost, Hofkamp-West, Huttenveld, Java en omgeving, Kanaalzijde, Kerkelanden, Kollenveld-Bolkshoek, Leemslagen-Noord, Leemslagen-Oost, Leemslagen-Zuid, Maardijk, Markgraven, Nieuwland, Nieuwstraat en omgeving, Nijrees, Ootmarsumsestraat en omgeving, Ossenkoppelerhoek-Midden-Noord, Ossenkoppelerhoek-Midden-Zuid, Ossenkoppelerhoek-Oost, Ossenkoppelerhoek-West, Paradijs, Parkweg en omgeving, Riet Noord, Riet Zuid, Rohof en omgeving, Rumerslanden, Schelfhorst-Noordoost, Schelfhorst-Noordwest, Schelfhorst-Zuidoost, Schelfhorst-Zuidwest, Ulk en omgeving, Veenelanden, Verspreide huizen Hofkamp, Verspreide huizen wijk 11, Verspreide huizen wijk 12, Verspreide huizen wijk 13, Verspreide huizen wijk 14, Verspreide huizen wijk 19, Verspreide huizen wijk 20, Verspreide huizen wijk 21, Vriezenveenseweg en omgeving Haghoek Oost, Vriezenveenseweg en omgeving Haghoek West, Wester-Sluitersveldlanden, Witvoet en omgeving, Wonde en omgeving, Zeven Bosjes.

Goedkope makelaar Almelo  Huis zelf verkopen Almelo  Huis verkopen Almelo  Goede makelaar Almelo huis zelf verkopen


Pak nu de telefoon en bel ons op 085-2220661 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring